2 Foodbook pizza 1490 Ft 2 Foodbook pizza 1490 Ft TV reklámunkból: 2 db Sonkás-sajtos, Szalámis-sajtos, Kukoricás-sajtos, vagy Gombás-sajtos Foodbook pizza további választható feltéttel most csak 1490 Ft!

Ezúttal egy közkedvelt ajánlattal állunk elő, amit most is kihagyhatatlan áron rendelhettek meg:

2 db választható pizza 1490 Ft-tól!

Hogy miért közkedvelt?
- Mert a legnépszerűbb feltétekből állíthatjátok össze saját pizzátokat, amit Foodbook pizzának neveztünk el :)

Választhattok Sonkás-sajtos, Szalámis-sajtos, Kukoricás-sajtos, vagy Gombás-sajtos Foodbook pizzát, amire aztán tetszés szerint kérhettek még ezekből a feltétetekből kettőt, így ha unod a banánt, próbáld ki ezt, biztosan ízleni fog!

 

Ha ízlett, rendelj még és ajánld ismerőseidnek is, mert mint minden, ez az akció is korlátozott, nem tarthat örökké...

 

Megszerveztük, hogy minél több helyre megrendelhető legyen, így immáron egész Budapest és környékén, valamint Debrecen, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár, Pécs, Salgótarján, Sopron, Szeged, Szombathely, Zalaegerszeg és a környező településeken is rendelhető.

 

Kattints a megrendelem gombra, majd válaszd ki a szállítási címet a listából, ezután megjelenitjük azon partnerünk étlapját, aki azonnal elkészíti és kiszállítja a két ínycsiklandó Foodbook pizzád.

 

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, illetve néhány címre szállítási díj ellenében tudod megrendelni, amit a rendszer jelezni fog.

2 Foodbook pizza 1490 Ft 2 Foodbook pizza 1490 Ft TV reklámunkból: 2 db Sonkás-sajtos, Szalámis-sajtos, Kukoricás-sajtos, vagy Gombás-sajtos Foodbook pizza további választható feltéttel most csak 1490 Ft!

Mi a foodbook.hu?


A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kinálatát gyűjti össze - budapesti és vidéki éttermek étlapja, pizzériák választéka, napi ebéd szállító konyhák menüje. A foodbook.hu segítségével egyszerűen kiválasztható és megrendelhető minden, legyen akár egy gyors pizza, vagy hamburger, különleges sushi, vagy tenger gyümölcsei, több fogásos hétvégi vacsora, vagy napi menü a munkahelyre. A megrendelés egyenesen a kiválasztott étteremhez / pizzériához fut be, akik azonnal* nekilátnak az ételek elkészítésének és a lehető leghamarabb házhoz szállítják azokat a megadott címre. *Lehetőség van előrendelésre is, így könnyen kihasználhatók a rendszeres akciók, amik általában csak rövid ideig tartanak.


Mit lehet rendelni?


Napi menü, Pizza, Magyaros étel, Kínai étel, Indiai étel, Török étel, Olasz étel, Mexikói étel, Thai étel, Szendvics, Sushi, Hamburger, Palacsinta, Vegetáriánus, Görög étel, Amerikai étel, Ital, Saláta, Bőségtál, Tengeri és hal étel, Frissensült, Édesség, Főzelék, Evőeszköz