Étel megrendeléssel kapcsolatban Étel megrendeléssel kapcsolatban Gyakori kérdések

Miért jó a foodbook.hu?

- Több étterem kínálatát is megtalálod egy helyen, ráadásul:

  • Pár kattintással rendelhetsz
  • Rengeteg akciót és különleges ajánlatot találsz
  • Előrendelést is leadhatsz, amivel az időkorlátos akciókat is kihasználhatod
  • Az összes értékelés, vagy csak az ismerőseid ajánlása alapján is válogathatsz
  • Te is értékelheted az ételeket
  • Értékeléseid alapján könnyen megtalálod a kedvenceidet és mindig látod, mi az ami nem jött be
  • Kérésedre előre elküldjük a különleges akciókat, hogy ne maradj le az akár 50-70%-os kedvezményekről!

 

Többe kerül, ha innen rendelek?

- Nem, sőt sok olyan akciót és ajánlatot is találsz, amik kizárólag a foodbook.hu-n érvényesek, így akár olcsóbban rendelhetsz, mintha közvetlenül az étteremet hívnád!

 

Hol tudok regisztrálni?

- Nálunk regisztráció nélkül is rendelhetsz, így nem szükséges külön regisztrációval bajlódnod!

  • Rendelni szeretnél? - Csak add meg a címet, válassz éttermet és add le a rendelésed - ekkor megadhatsz egy jelszót is, amivel legközelebb már be tudsz jelentkezni, így visszanézheted korábbi rendeléseidet és értékeléseidet, valamint a megrendelőlapot sem kell újra kitöltened.
  • Most nem rendelnél, de szeretnél feliratkozni? - A jobb oldali 'Kíváncsi vagy minden akcióra' kék dobozba írd be az e-mail címedet, így rendelés nélkül is értesítünk minden jó akcióról!

 

Miért érdemes értékelni az ételeket?

- Mindig láthatod, hogy mi ízlett és mi nem, ráadásul ha Facebook fiókodat csatlakoztatod, közvetlenül ismerőseid véleményét is láthatod, ami megkönnyíti az ételek kiválasztását!

 

Sikerült leadnom a megrendelést?

- Minden megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, azonban az tőlünk független okokból késhet, vagy visszapattanhat, így az a biztos, ha bejelentkezés után a 'Megrendeléseim' menüpont alatt megnézed.

 

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt.

- Ha leadtad a megrendelést, akkor az e-mailt biztosan elküldtük. Ha mégsem érkezik meg pár percen belül, és a levélszemétben sem találod, ellenőrizd, hogy biztos jó e-mail címet adtál-e meg. Ha ezek után sem találod, kérjük küldj egy e-mailt az info@foodbook.hu-ra, hogy elküldhessük a másolatát, illetve hogy megpróbáljunk segíteni.

 

Lemondhatom a megrendelést?

- A megrendelések a visszaigazoló e-mail elküldéséig mondhatók le.

- Az előrendeléseket a rendelés időpontjáig vissza lehet vonni, viszont az azonnali megrendelések rögtön továbbításra kerülnek, amiről egyben visszaigazolást is küldünk, így azokat nem lehet lemondani.

  • Ennek az az oka, hogy a konyha azonnal nekilát az ételek elkészítésének. Ha nagy a baj, megpróbálhatsz az étterem telefonszámán gyors segítséget kérni - a telefonszámot a megrendelést visszaigazoló e-mailben találod.

 

Hogyan lehet lemondani az előrendelést?

- Bejelentkezés után a 'Megrendeléseim' menüpont alatt a 'Lemondás' gombra kattintva lehet lemondani az előrendeléseket. - Ha nem jelenik meg a 'Lemondás' gomb, a lemondás már nem lehetséges, mert azt már továbbítottuk és visszaigazoltuk...

 

Késik a kiszállítás.

- Kérjük, a szállítási időt kezeld rugalmasan, a forgalom, vagy egyéb alkalmi probléma miatt néha előfordulhat késés. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, az étterem tud pontosan tájékoztatni; az elérhetőségeit a megrendelést visszaigazoló e-mailben találod.

 

Hol tudok reklamálni, hibát bejelenteni?

- A kiszállítással és az ételek minőségével kapcsolatos igények esetében az étterem tud érdemben segíteni, de megköszönjük ha minket is tájékoztatsz a hibával kapcsolatban az info@foodbook.hu e-mail címen - ugyanerre a címre küldhetsz hibabejelentést az oldallal kapcsolatban is - köszönjük!

 

Hol találom az étterem telefonszámát, elérhetőségét?

- Az étterem elérhetőségeit a megrendelés leadása után küldjük a megrendelést visszaigazoló e-mailben.

 

Nem szállít hozzám senki?

- Ha ismersz olyan házhozszállító éttermet, amit nem találtál meg nálunk, kérjük juttasd el hozzánk elérhetőségét az info@foodbook.hu-ra, hogy felvehessük kínálatunk közé. Köszönjük segítséged!

Étel megrendeléssel kapcsolatban Étel megrendeléssel kapcsolatban Gyakori kérdések

Mi a foodbook.hu?

A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kinálatát gyűjti össze - budapesti és vidéki éttermek étlapja, pizzériák választéka, napi ebéd szállító konyhák menüje. A foodbook.hu segítségével egyszerűen kiválasztható és megrendelhető minden, legyen akár egy gyors pizza, vagy hamburger, különleges sushi, vagy tenger gyümölcsei, több fogásos hétvégi vacsora, vagy napi menü a munkahelyre. A megrendelés egyenesen a kiválasztott étteremhez / pizzériához fut be, akik azonnal* nekilátnak az ételek elkészítésének és a lehető leghamarabb házhoz szállítják azokat a megadott címre. *Lehetőség van előrendelésre is, így könnyen kihasználhatók a rendszeres akciók, amik általában csak rövid ideig tartanak.

Mit lehet rendelni?

Napi menü, Pizza, Magyaros étel, Kínai étel, Indiai étel, Török étel, Olasz étel, Mexikói étel, Thai étel, Szendvics, Sushi, Hamburger, Palacsinta, Vegetáriánus, Görög étel, Amerikai étel, Ital, Saláta, Bőségtál, Tengeri és hal étel, Frissensült, Édesség, Főzelék, Evőeszköz

Foodbook.hu © 2012 | Minden jog fenntartva
https://www.foodbook.hu/img/paylogo/simplepay_bankcard_logos.png