Éttermeknek, pizzériáknak ingyenes reklám Éttermeknek, pizzériáknak ingyenes reklám Jutalékos rendszerű hirdetés

Kedves Étterem tulajdonosok, üzletvezetők!


A foodbook.hu egy ételrendelő portál, ami ismert és bevállt üzleti modell alapján, de igényesen megvalósított felülettel és komoly marketing háttérrel működik.

Komolyan gondoljuk: a meglévő törzsvásárlói körünk és a nagyszabású kampányok (RTL Klub, RTL2) és egyéb hirdetések biztosítják, a magas látogatottságot és a nagy forgalmat, amiből Ön is részesülhet!

Előnyök:

 • Profi felület, komoly marketing
   
 • Magas látogatottság - sok megrendelés
   
 • Nagy és bővülő törzsvásárlói kör
   
 • Testreszabható, nagytudású felület

Megfizethető és biztos:

 • Ingyenes megjelenés a teljes kínálattal
   
 • Mi végezzük az adatfeltöltést, így nincs vele dolga
   
 • Csak a teljesített megrendelések után alacsony jutalék
   
 • Nincs kockázat - csak akkor kell fizetni, ha bevételt hoz


Eddigi TV reklámjaink:

 

Ha Ön is szeretne ingyen megjelenni, keressen minket a kapcsolat@foodbook.hu-n, keresni fogjuk.

 

Éttermeknek, pizzériáknak ingyenes reklám Éttermeknek, pizzériáknak ingyenes reklám Jutalékos rendszerű hirdetés

Mi a foodbook.hu?


A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kinálatát gyűjti össze - budapesti és vidéki éttermek étlapja, pizzériák választéka, napi ebéd szállító konyhák menüje. A foodbook.hu segítségével egyszerűen kiválasztható és megrendelhető minden, legyen akár egy gyors pizza, vagy hamburger, különleges sushi, vagy tenger gyümölcsei, több fogásos hétvégi vacsora, vagy napi menü a munkahelyre. A megrendelés egyenesen a kiválasztott étteremhez / pizzériához fut be, akik azonnal* nekilátnak az ételek elkészítésének és a lehető leghamarabb házhoz szállítják azokat a megadott címre. *Lehetőség van előrendelésre is, így könnyen kihasználhatók a rendszeres akciók, amik általában csak rövid ideig tartanak.


Mit lehet rendelni?


Napi menü, Pizza, Magyaros étel, Kínai étel, Indiai étel, Török étel, Olasz étel, Mexikói étel, Thai étel, Szendvics, Sushi, Hamburger, Palacsinta, Vegetáriánus, Görög étel, Amerikai étel, Ital, Saláta, Bőségtál, Tengeri és hal étel, Frissensült, Édesség, Főzelék, Evőeszköz