Olcsó, laktató ebéd kiszállítás, egytál étel - krumpli, bab, borsó, tök, lencse, káposzta, finom főzelék rendelés fasírttal, húsos feltéttel Nemesvita

Sajnos Nemesvita területén egyik partnerünk sem szállít házhoz :(

DE!   INGYEN pizza kupont kapsz tőlünk,

ha küldesz nekünk olyan étterem, vagy pizzéria elérhetőséget, aki étel, vagy pizza kiszállítást vállal Nemesvita körzetében.
- Az ajándék pizzakupont az ajánlott étteremnél válthatod be, amint csatlakozott a Foodbook-hoz - erről e-mailben értesítünk!

Nincs vesztenivalód, csak egy e-mailt kell küldened ide!
 
 

Kiválasztott szállítási cím: Nemesvita - Másik címre rendelek

Főzelék rendelés feltéttel, ingyenes kiszállítás Nemesvita

Mi a foodbook.hu?

A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kinálatát gyűjti össze - budapesti és vidéki éttermek étlapja, pizzériák választéka, napi ebéd szállító konyhák menüje. A foodbook.hu segítségével egyszerűen kiválasztható és megrendelhető minden, legyen akár egy gyors pizza, vagy hamburger, különleges sushi, vagy tenger gyümölcsei, több fogásos hétvégi vacsora, vagy napi menü a munkahelyre. A megrendelés egyenesen a kiválasztott étteremhez / pizzériához fut be, akik azonnal* nekilátnak az ételek elkészítésének és a lehető leghamarabb házhoz szállítják azokat a megadott címre. *Lehetőség van előrendelésre is, így könnyen kihasználhatók a rendszeres akciók, amik általában csak rövid ideig tartanak.

Mit lehet rendelni?

Napi menü, Pizza, Magyaros étel, Kínai étel, Indiai étel, Török étel, Olasz étel, Mexikói étel, Thai étel, Szendvics, Sushi, Hamburger, Palacsinta, Vegetáriánus, Görög étel, Amerikai étel, Ital, Saláta, Bőségtál, Tengeri és hal étel, Frissensült, Édesség, Főzelék, Evőeszköz

Foodbook.hu © 2012 | Minden jog fenntartva
https://www.foodbook.hu/img/paylogo/simplepay_bankcard_logos.png