Foodbook.hu Foodbook.hu Sikeres megrendelés

 


A fenti visszaigazolást e-mailben is elküldtük részedre.

 

Oszd meg tapasztalataidat!

Ha van kedved, kérjük oszd meg velünk mikor érkezett meg a futár és hogy ízlett amit rendeltél!

Mindezt pár kattintással megteheted a 'Megrendeléseid' oldalon.

Érdemes használni, mert:

  • Értékeléseid alapján mindig láthatod, mi ízlett és mi nem,
  • Mások véleménye alapján láthatod a még nem kóstolt ételek közkedveltségét
  • Akár saját ismerőseid véleményét is láthatod, ha összekötöd Foodbook fiókod a Facebookkal, vagy eleve Facebook connect-tel lépsz be!

 

Foodbook.hu Foodbook.hu Sikeres megrendelés

Mi a foodbook.hu?


A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kinálatát gyűjti össze - budapesti és vidéki éttermek étlapja, pizzériák választéka, napi ebéd szállító konyhák menüje. A foodbook.hu segítségével egyszerűen kiválasztható és megrendelhető minden, legyen akár egy gyors pizza, vagy hamburger, különleges sushi, vagy tenger gyümölcsei, több fogásos hétvégi vacsora, vagy napi menü a munkahelyre. A megrendelés egyenesen a kiválasztott étteremhez / pizzériához fut be, akik azonnal* nekilátnak az ételek elkészítésének és a lehető leghamarabb házhoz szállítják azokat a megadott címre. *Lehetőség van előrendelésre is, így könnyen kihasználhatók a rendszeres akciók, amik általában csak rövid ideig tartanak.


Mit lehet rendelni?


Napi menü, Pizza, Magyaros étel, Kínai étel, Indiai étel, Török étel, Olasz étel, Mexikói étel, Thai étel, Szendvics, Sushi, Hamburger, Palacsinta, Vegetáriánus, Görög étel, Amerikai étel, Ital, Saláta, Bőségtál, Tengeri és hal étel, Frissensült, Édesség, Főzelék, Evőeszköz